Vlčková na Symetra potřinácté – 18. místo

VlckovaFB2
Karolína Vlčková

Symetra Tour – Fuccillo Kia Classic of NY, Albany, New York, USA (27. -29.7.2018, -6 hodin)

Neděle – 2. kolo
Turnaj byl pro nepřízeň počasí zkrácen na dvě kola. Vlčková má tak další skvělé umístění na penězích.  Hrála birdie a tři bogey, 71 ran, v paru. S celkovým skore -4  skončila na velmi dobrém 18.  místě a získala odměnu 1.434 dolarů.
V žebříčku Volvik Race fot the Card je  nyní na 42.místě.

Zvítězila Američanka Kendal Dye (-10) před Thajkou Nontaya Srisawang (-9). Třetí místo společně obsadily Elizabeth Szokol, Stephanie Na a Claris Guce, všechny se skore -8.

Další umístění: 6. Kwak, Seong (-7), 11. Strom, Yoktuan, Lisa Maguire (-6), 18. He (-4), 30. Meadow (-3), 52. Anannarukarn, Kim, Ridderstrom, Rosza (-1), 66.Ardina, Piccio (E).

Konečné pořadí

Skorkarta Vlčkové – druhé a poslední kolo

VlckovaSC2k9

.

 

Sobota – dohrávka 1. kola
V sobotu byla dohrávka prvního kola dvakrát přerušena. Vlčková startovala z 10. jamky a naposled přerušila po jedenácti jamkách. Na kontě měla tři birdie, tři bogey. Byla  v paru a v šesté desítce pořadí. Druhá přestávka však české hráčce prospěla. Při dohrávce zahrála čtyři birdie a kolo uzavřela s výsledkem 67 ran, čtyři pod par. Dosedla do první desítky na 6. místo (-4).

Vede Američanka Kendalll  Dye (-6).

Další pozice: 6. Seong (-4), 11. Leona Maguire (-3), 19. Szokol, Strom, Chung, Yoktuan, Meadows (-2), 38. Kwak, He, Rosza, Piccio (-1), 56. Ardina (E), 76. Thomas (+1), 98. Anannrukard, Wearn, Kim (+2).

Leaderboard

Skorkarta Vlčkové  – 1. kolo

VlcNY2_1k

.

.

Pátek  – 1. kolo
První kolo bylo v pátek přerušeno pro bouřku, dohrávat se bude v sobotu. Vlčková v pátek neodstartovala, měla vyjít po druhé hodině odpoledne. V sobotu by tak měla hrát dvě kola.
Plný počet jamek se podařilo odehrát dvacítce hráček. Lídrem v klubovně je Američanka Katie Kempter (-4).

“Hra byla pro dnesek prerusena. Prehnal se tu takovy mensi hurricane,” napsal k videu na svém Facebooku Vlčková.

.

Karolína Vlčková
Karolína Vlčková

Úvod.
Česká profesionálka Karolína Vlčková stane potřinácté na startu Symetra Tour 2018. Deset startů bylo úspěšných. V posledních dvou turnajích však neprošla cutem a její pozice na žebříčku se zhoršuje. Klesla už na 42. příčku.

Minulý týden ji trápil natažený zádový sval a fyzioterapeut ji doporučil absolutní klid. Podle perfektního švihu níže na videu, by už záda mohla být v pořádku.
Turnaj Fuccillo Kia Classic se hraje v Albany, na opačné straně státu New York, 370 kilometrů  na východ od Rochesteru, posledního dějiště Symetra Tour.

Turnaj je špičkově obsazen. Z první dvacítky žebříčku chybí pouze Jenny Haglund a Isi Gabsa, které hrají v Evropě Scottish Open.

Hraje se na hřišti Capital Hills at Albany s parem 71.

Dotace turnaje je 125.000 dolarů. Loni zvítězila Nanna Koerstz Madsen.

Odkazy:   Capital Hills   Hřiště na satelitní mapě  Stránky turnaje

.