Filip Mrůzek se na Challenge Tour ve Francii předvedl v nejlepším světle

European Challenge Tour –  Le Vaudreuil Golf Challenge, Vaudreuil, Francie (21. – 24.7.2016)

Neděle- 4. kolo
Filip Mrůzek zakončil svoji účast na Le Vaudreuil Challenge třetím výsledkem pod par. Poslední kolo došel se čtyřmi birdie, jedním bogey a jedním double bogey, dnes jeden úder pod par. S celkovým skore -4 se umístil na 24. místě konečného pořadí.

V posledním kole měl Mrůzek našlápnuto na výjimečný výsledek. Až do šestnácté jamky byl se čtyřmi birdie a jedním bogey tři rány pod par. Škoda double bogey na 16. jamce, které Mrůzkovi ubralo několik příček pořadí. Ale konečný výsledek 70,69,71,70 -4, je jedním z jeho nejlepších na Challenge a hlasitým poděkováním za hrací kartu od Relmostu.

Za svoje umístění získal prémii 1.974 eur a zařadil se na 171. místo Order of Merit.

Sázka Relmostu na Filipa Mrůzka byl dobrý tah. První kartu, kterou Mrůzek od Petra Dědka dostal zhodnotil na výsost dobře. Svému novému partnerovi předvedl, že je v současnosti jeden z mála českých hráčů, kteří umějí přinést dobrý výsledek. Už jen projití cutem na turnaji Challenge Tour bylo možné považovat za úspěch.  Dá se předpokládat, že nový tandem Mrůzek a Cafourek přinese Relmost Pro Golf Teamu prestiž a golfovým aktivitám Petra Dědka tolik žádanou českou stopu.

Leaderboard

Sobota – 3. kolo
I ve třetím kole si vedl český hráč velmi dobře, došel v paru. Hrál čtyři birdie, dvě bogey a jedno double bogey a je na skvělém 21. místě (-3).
Do posledního kola vyrazí Mrůzek v neděli v 10:30.

V čele je Skot Nick Cullen s celkovým skore -14.

Pátek – 2. kolo
Filip Mrůzek svůj včerejší výkon vylepšil o o jeden úder. Hrál 69 ran, dvě pod par. Bilance kola je pět birdie a dvě bogey. S celkovým skore -3 se posunul dopředu na 26. místo s jistotou postupu do dalších kol.

V čele je domácí Clement Sordet se skore -12.

Čtvrtek – 1. kolo
Filip Mrůzek odstartoval dobře. První kolo hrál 70 úderů, jeden pod par. V pestré skorkartě má jeden eagle, pět birdie, čtyři bogey a jedno double bogey. Výsledek ho zařadil na 51. pozici.
Čelo turnaje je na -8. Němec Sebastian Heisele zahrál devět birdie a jediné bogey.

Úvod
První hrací karta, kterou dostal Mrůzek po nedávném vstupu do stáje Relmostu ho přivedla do francouzského Vaudreuilu. Na hřišti francouzské PGA se hraje čtrnáctý turnaj kalendáře Challenge Tour – Le Vaudreuil Golf Challenge.

Turnaj má skvělé obsazení, hrát bude téměř celá špička žebříčku. Mrůzek se zde setká s mnohými hráči, proti kterým stál na Slovakia Challenge na Penati.

Hřiště Golf PGA France du Vaudreuil má par 71 a délku 6.185 metrů. Dotace turnaje je 210.000 Eur.

Odkazy: Golf PGA FranceHřiště na satelitní mapěStránky turnaje

.