Jan Cafourek se dohodl s Petrem Dědkem

Po Filipovi Mrůzkovi podepsal dohodu s promotérem Relmost také další z předních českých profesionálů Jan Cafourek. Jediný Čech, který v minulém týdnu prošel na turnaji D+D Real Slovakia Challenge cutem, podepsal dlouhodobou smlouvu, která mu zajišťuje především starty na European Tour a Challenge Tour.

“Hlavním důvodem jsou samozřejmě karty, které přináší jistotu startů na turnajích, které potřebuji hrát. Jsem ale také rád, že jsem se dohodl na spolupráci se subjektem, který má takové zázemí. Doufám, že to bude úspěšná spolupráce pro obě strany,” řekl po podpisu smlouvy Cafourek.

Promotér říká, že s příchodem Cafourka s Mrůzkem se výrazně zvýší konkurence mezi hráči Pro Golf Teamu Relmostu, kteří si tak ve více lidech budou muset rozdělit stejný počet karet. O ty prý bude mnohem větší boj. Vzhledem k dosavadním výsledkům Relmost Pro Golf Teamu je spíše zřejmé, že teprve s příchodem těchto dvou hráčů může promotér Petr Dědek začít očekávat relevantní výsledky, které doposud výrazně scházely.

.