Na Albatrossu uvidíme trofej Ryder Cupu

RyderCupV Česku bude poprvé Ryder Cup! Trofej dorazí na Czech Masters
Jedna z nejslavnějších golfových trofejí přiletí poprvé do Česka. Bude vystavena v pátek 19. srpna a v sobotu 20. srpna během D+D Real Czech Masters v turnajové vesničce v Albatross Golf Resortu.

„Každý divák, který dorazí na Czech Masters bude mít možnost se u trofeje vyfotit a prohlédnout si ji zblízka. Jen je nutné počítat s tím, že vzhledem k významu a hodnotě rydercupové trofeje zajišťujeme i určitá bezpečnostní opatření,“ říká Pavel Poulíček, ředitel marketingu společnosti Relmost, která turnaj pořádá. Každý, kdo dorazí na Albatross, se podle něho může těšit na nevšední zážitek.

„Je to výjimečná chvíle. V Česku bude tato trofej vůbec poprvé! S transportem a vystavením je spojena řada podmínek, dostali jsme 20 stránkový manuál. Trofej přiletí v doprovodu výkonného ředitele European Tour, dalším z bodů byla podmínka účasti alespoň jednoho úřadujícího vítěze. To splníme hned dvojnásobně díky Lee Westwoodovi a Jamiemu Donaldsonovi. Plus pro nás hraje také fakt, že bude vrcholit bitva o rydercupové body,“ dodal Poulíček.

Pro všechny golfisty je na turnaj vstup zdarma. Stačí se prokázat u vstupu členskou kartou České golfové federace.

.