Skopový a Rajmont v Emirátech – Rajmont v Top 10

Petr Skopový – Adam Rajmont

PGAs  of Europe –  Mercedes-Benz International Pro-Am 2016, Al-Ain, SAE (18. – 21.1.2016, časový posun +3 hodiny)

Středa – poslední kolo
Adam Rajmont skončil na pěkném 8. místě (+2). Místo v Top 10 mu zajistil výkon 73 úderů v posledním kole, kdy hrál dvě birdie a čtyři bogey. Jeho Pro-Am tým skončil na 7. pozici.
Petr Skopový uzavřel svoji účast výsledkem 76 (+4) a umístil se na konečném 16. místě individuálního pořadí. Jeho tým skončil na 17. místě.

“Tak dneska to bylo bohužel neskutečný trápení od začátku do konce. Sedm trojpatů za tři  kola mě vyřadilo totálně ze hry! Po výsledcích 72,70,73 jsem skončil na 8.místě… Ale stejně to tady miluju,” posteskl si na Facebooku Rajmont.

Úterý – 2. kolo
Adam Rajmont se v druhém kole zlepšil o dva údery a pokročil na pátou pozici individuálního pořadí. Hrál 70 úderů (-1) s jedním eagle, dvěma biride a třemi bogey. Jeho tým udržel 5. příčku.
Petr Skopový zahrál stejně jako v prvním kole 73 úderů s jedním birdie a třemi bogey. S celkovým skore +2 je na 10. příčce pořadí jednotlivců. V soutěží týmů zůstal jeho flight na 7. místě

“Dneska to byla makačka, ale nakonec 70 ran a posun na samostatný 5.místo,” informuje na svém faebookovém profilu Adam Rajmont a dodává: “Po hře ještě trénink ve fitku a pak zaslouzěný večerní relax. Zítra zabojuju o bednu.”

Leaderboard

Pondělí – 1. kolo
Čeští profesionálové si vedli dobře. Rajmontův flight je po prvním kole na 5. místě pořadí týmů (84) a Adam Rajmont na 7. místě pořadí profesionálů (72,+1).
Tým Petra Skopového je po prvním kole na 7. místě (83) a Petr Skopový je na 9. místě mezi profesionály (73, +2).

Úvod
Petr Skopový a Adam Rajmont se účastní Mercedes-Benz International Pro-Am ve městě Al-Ainu, čtvrtém největším městě Spojených arabských emirátů.
Hraje se na hřišti  Al Ain Equestrian, Shooting & Golf Clubu s parem 71.

Odkazy: … Al Ain ES&GCHřiště na satelitní mapěStránky turnaje