Češi na Aegean Challenge neprošli cutem – Kořínek bojoval

Pátek – 2. kolo
Žádný z pěti Čechů neprošel na Aegean Challenge cutem. Všichni nasbírali v první kole mnoho ran nad par a v druhém se kromě Kořínka mnoho nepolepšili. Do dalších kol nepostoupil nikdo.
Petr Gál po nepodařeném prvním kole odstoupil
Proti nepřízni osudu tvrdě bojoval Aleš Kořínek, který se v druhém kole zlepšil o 13 ran, zahrál 67 úderů. Skore z prvního kola bylo však příliš vysoké a Kořínek i přes heroický výkon zůstal pět ran za hranicí cutu.

Vede Jihoafričan Burmester (-12).

Pozice českých hráčů:
100 . Aleš Kořínek      80,67    +5
145. Adam Rajmont   76,84  +18
147. Daniel Suchan    82,80  +20
151. Petr Dědek          83,85  +26
WD. Petr Gál

Čtvrtek – 1. kolo
Čeští hráči mají za sebou první kolo bez oslnivých výsledků, všichni jsou zařazeni do druhé stovky pořadí. Výsledky Rajmont +5, Kořínek a Gál +9, Suchan a Dědek +12 napovídají, že projít cutem druhého kola bude pro naše hráče obtížné. Aktuální hodnota cutu je na hranici Even par.

Před turnajem
Čeští Tour Pro Petr Gál,  Aleš Kořínek, Adam Rajmont, Daniel Suchan a amatér Petr Dědek se účastní turnaje ze série Europeran Challenge Tour v německém Bad Griesbachu. Turnaj Aegean Airlines Challenge Tour by Hartl Resort se uskuteční od čtvrtka 2. do neděle 5.7.2015.

Přihlášeni jsou Henningsson, Gornik, Rithammer, Ahokas,  DelPodio, Goya, Guerrier, Kramer, Bertasio, Sjoholm, Wiegele, Kafelnikov.

Hraje se na hřišti Beckenbauer Golf Course obrovského resortu Hartl Resort se šesti hřišti a golfodromem.  V Bad Griesbachu působili v minulosti naši členové Petr Němec a Jan Juhaniak.

Dotace turnaje je 170.000 eur, na vítěze čeká odměna 27.200 eur.

*